Zazipsovaný sendvič

Ten posledný som si už nemal dávať – to je častá veta ľudí, ktorí nevedia mieru. Ktorí si dajú ďalší kúsok koláča či hamburgera, aj keď vedia, že by už nemali s ohľadom na svoje „pretekárske brucho“. Hodilo by sa niečo, čo by im zabránilo konzumovať chutné veci po dosiahnutí limitu. Ako sendvič na obrázku.

Zaujímavé, že takýto problém nemá nikto, kto je špenát alebo inú „burinu“. Problémy sú len s vecami, čo nám chutia lebo robia ináč dobre. A my nevieme odmietnuť. Možno by bol riešením takýto zipsovací sendvič, s ktorým by sme sa natrápili, kým by sme sa do neho dostali. Aleboa spoň pri otváraní spálili pár kalórií, ktoré nám sendvič dodá.



Viem si predstaviť takýto obrázok na nejakej dietologickej stránke alebo webe o chudnutí. Tie teraz letia. Práve preto, že si ľudia nevedia povedať a žerú a žerú… aj keď nemusia či nemôžu. Keby ľudia zbytočne nepriberali, nemuseli by chudnúť a mohli by si len tak pohodlne žiť.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.