Manželská posteľ

Písal som článok na blog o bývaní o tom, ako je dôležité správne si vybrať posteľ. Väčšina ľudí rieši to, ako péruje 😉 aká je široká, či nie je krátka alebo priveľmi nízka. A pritom dôležité sú aj iné parametre. A do článku som prirodzene chcel dobrú ilustračnú fotku. Ale nie erotickú.

Pointou článku bolo, že nová posteľ, ktorú si chcete kúpiť, nesmie byť ani priveľmi široká alebo priveľmi dlhá, lebo sa vám do spálne nezmestí, prípadne bude problém ju tam vôbec dostať. A v mojej obľúbené bezplatne fotobanke som na vyhľadávací dopyt „manželská posteľ“ dostával samé šteklivé obrázky s nádychom erotiky.

Embed from Getty Images

Ja viem, že dobrá posteľ a pekná žena k sebe akosi pasujú a sám nie som proti. Ale keď píšem o tom, aký je problém vytočiť sa zo schodišťa do chodby a spálne okolo šatníkovej skrine so zbytočne veľkou posteľou, tak hľadám iný typ fotiek. A prehrabávanie sa v záplave týchto glamour-fotiek alebo žien v spodnej bielizni ma v takom prípade zdržuje. Od roboty.

Nakoniec som našiel fotku, na ktorej bola veľká posteľ v malej izbe. A teraz už viem, že keď budem niekedy potrebovať do článku ilustračnú fotku so šteklivou témou v hlavnej úlohe s posteľou a mladou ženou, nemusím sa trápiť formulovať erotický dopyt. Jednoducho dám hľadať obrázky frázou „posteľ“ a vyberiem si blondýnky alebo brunetky, mladučké alebo zrelé ženy, menej alebo viac odeté. Nebude mi vadiť, že sedia, ležia alebo skáču na posteli.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.