Návrat domov

Baví vás vaša práca? Ak áno, určite sa ale tešíte z práce domov. Nie len preto, že už je po pracovnom čase, nie len preto, že už ste prácu urobili. Možno aj preto, kam sa vraciate. A najmä preto, kto vás doma očakáva.

Raz darmo, z domu či bytu domov robí práve ten, kto nás tam očakáva, s kým trávime čas, ktorý nevenujeme práci. A keď to stojí za to, o to viac sa domov tešíme.

No povedzte sami, páni. Ak vás doma čaká takto pripravená a ponúknutá káva, neoplatí sa nechať prácu hoci aj nedokončenú a utekať domov?

Tá červená má čosi do seba, však? A tým nemyslím len farbu šálky na kávu, ktorou sa stala známa istá firma produkujúca instantnú kávu. Červená farba často vyvoláva nie len pocit tepla, ale evokuje aj pocit vzrušenia. Vzrušujúci môže byť každý návrat domov, keď máte radi kávu takto podávanú. A možno aj keď kávu radi nemáte a dávate prednosť čaju. Pretože akýkoľvek nápoj, pripravovaný s láskou, musí chutiť.

Tak nech sú vyše návraty domov vzrušujúce, či už s kávou alebo bez nej.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.