Zima na horách

Nechcem vás provokovať v týchto horúčavách. Len si myslím, že spomenúť si na zimu a zimnú dovolenku pomôže psychicky lepšie zvládnuť toto úmorné leto. A pripomenie, že by sme si už mohlo hľadať first minute lyžovačku alebo aspoň prechádzku so zababušenou priateľkou v zimnom stredisku. Keď sa potom po prechádzke osprchuje a dá si grog, možno bude… taká trochu červenšia 😉

Keď sa pozriete na fotku leta, tak na vás tie žlté a červené tóny pôsobia ako špirála, ktorá vás ešte viac rozkúri. A presne opačne fungujú modrá a biela, vraj studené farby. Tak skúsme, čo hovoríte na túto fotku?

Len pozor na kolegov a hlavne šéfa. Aby sa nezačal po chvíli zaujímať, prečo ste prestali ťukať do klávesnice a kam sa tak zasnene pozeráte! Asi budú všetci prekvapení, keď zistia, že žiadne prasačinky, žiadna babenka. Ale hora, zasnežená zimná hora pritiahla vašu pozornosť viac, ako práca, ktorá vám dovolí tie hory navštevovať.

Tak uberte na klíme ešte jeden stupeň, schlaďte svoje horúce myšlienky a hor sa do práce. Hory neujdú, hory tu budú aj vtedy, keď my už tu nebudeme. Prajem pekné leto.

Tags:,

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.