Cyklistka

Zlé jazyky tvrdia, že toho roku zima nebola. Či už bola alebo nie, jar je krátka a prechádza v leto, alebo môžeme povedať, že jar je teplá. Veď ešte nie je máj a už a dá vonku chodiť v krátkych rukávoch. A keby len rukávoch!

Ako stúpajú ortute v teplomeroch vyššie, tak stúpajú aj sukne mladých žien stále viac a viac hore. Je v tom akási úmera. Síce občas nás prekvapí krátka letná búrka, hoci je ešte v kalendári jar, ale zrejme to nikomu nevadí. Ani pomýlený kalendár, ani zmoknúť. Ako teda písať v magazínoch o tomto spôsobe ročných období a akým obrázkom to všetko ilustrovať?



Ako ukázať krásy letných žien a nepobúriť pritom puritánov? Pomôžeme si klasickým holywoodskym trikom. Nie, nebude do západu slnka odchádzať kovboj, kladný hrdina, ktorý práve zvíťazil nad dobrom, ale nemá dosť síl zostať v meste s hlavnou prsnatou hrdinkou. Aj keď ten západ slnka v tom bude. Len miesto neohrozeného kovboja tam dáme bezstarostnú slečnu. Najlepšie s ešte bezstarostnejším psíkom. No povedzte, môže byť niečo ešte romantickejšie?

Ja viem, dávať fotky pekných žien a nedávať k tomu adresu a telefónne číslo je zbytočné. Ale budete si to musieť zohnať sami. Aj tú slečnu aj ten mobil. Ja vám ponúknem len fotku do vášho magazínu zadarmo.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.