Futbalistka

Máte radi futbal? Odpoveď bude zrejme závislá od toho, či odpovedá muž alebo žena. Väčšina mužov by jednoznačne odpovedala, že „áno“. Väčšina žien tiež „áno“, pretože počas futbalu majú od mužov pokoj. Prípadne sa im venujú iní muži, čo futbal nemusia. A akí názor by mali na futbalistky?

Pred dvadsiatimi rokmi som videl naživo futbalový zápas dvoch „mužstiev“ žien. Či skôr družstiev žien. Podľa tej grotesky, čo na ihrisku predvádzali, boli združstevnené asi iba krátko pred zápasom a o futbale vedeli to, že sa naň už chlapi často pozerajú.

Avšak nedávne súboje futbalových jedenástok žien v televízii ma ubezpečili, že aj v tomto doteraz rýdzo mužskom sporte sa dokážu presadiť aj ženy a nie len tie škaredé. Pohyb a šport robí dobre ich postavám, len je zaujímavé sledovať stavanie múru pri pokutovom kope. Ženy futbalistky si chránia rukami úplne iné partie tela, ako muži.



Čo myslíte, dalo by sa pozerať na túto futbalistku? A ak áno, ako dlho? A kto vie, či pozná tento vtip:

Hovorí muž svojej žene v obývačke pri televízore po tom, ako pritiahol basu piva a štanglu salámy:
„Drahá, chceš mi niečo povedať pred začiatkom futbalovej sezóny?“

Či už máte radi futbal alebo nie, dúfam, že sa vám páčila fotografia tento futbalistky. Hoci o jej schopnostiach vyniknúť v tomto športe by sa dalo s úspechom pochybovať, keďže fotografia vznikla v štúdiu.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.