Párty girl

Dievčatá sa chcú iba zabávať. To je názov jednej diskotékovej skladby. Neviem, či naozaj všetky dievčatá sa chcú iba zabávať, až toľko som ich nestihol spoznať, aby som vedel urobiť relevantný záver výskumu. No viem, že muži ich radi rozmaznávajú, Aspoň, keď ich balia. Potom ich „priviažu“ ku sporáku a deťom a muži sa ďalej zabávajú.

Pokiaľ ale píšete blog o dievčatách alebo komentár k poslednej dedinskej diskotéke, nejaká ilustračná fotka by sa vám iste hodila. Napríklad ako táto tu. Môžete ju použiť na nekomerčné účely a nemusíte za jej zverejnenie na svojom webe platiť.

Pripúšťam, že nie každému sa páčia brunety. A z jedného poľského románu si pamätám poslednú vetu: „Ryšavé sú falošné“. No ale tu to nie je zoznamka, tu sa zaoberáme bezplatnými fotografiami pre vaše aj moje weby. A musíte uznať, že z tohto pohľadu je kočka na snímke naozaj kočka. Na ilustráciu článku o tom, ako ste sa na školskej tancovačke dobre zabávali, určite sa hodí. A keby nie, na webe fotobanky určite nájdete aj inú tvár, inú farbu vlasov aj inú postavu. Či inú pozíciu, ak nechcem napísať slovo „polohu“. Alebo si môžete počkať, až v kategórii „ľudia“ pridám ďalšiu snímku zo svojho výberu pre vás.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.