Veľkonočná šunka

V období pred Veľkou nocou, kresťanskými sviatkami, sa oveľa viac píšu články s receptami na všelijaké dobroty. Zaujímavý zvyk, oslavovať napchávaním sa, čo poviete? A jedným z tradičných jedál je aj šunka. Pripravovaná na rôzne spôsoby.

Nie každý vie fotografovať potraviny, takže ilustračná fotografia šunky sa hodí každému autorovi takéhoto veľkonočného článku. Jednu z fotografií k bezplatnému použitiu pomocou rámca napríklad na vašom blogu vám teraz prinášame.



Na fotografiách vyzerajú všetky šunky dobre, ale na tanieri by ste si mali dávať pozor, čo vlastne jete. Vlastne ešte v obchode pri nákupe si pozorne prečítajte štítok s obsahom, aby ste si skutočne kupovali mäso a nie vodu a nasiaknutú v chemikáliách. Lebo keď takú vodnatú šunku kúpite a uvaríte, nájdete v hrnci iba scvrknutú kôpku mäsa plávajúcu v chemickom koktaile.

No ale ak si pozorne a dobre vyberiete, môže aj tá vaša šunka vyzerať tak dobre, ako tá na ilustračnom obrázku a skutočne si na nej dobre a zdravo pochutíte. Tak veselú Veľkú noc!

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.